Zaterdag 13 juni 2015 is het “aan” in Oostvoorne. Dikke bak wind, redelijke temperatuur en volop materiaal om te testen. Het event is voor iedereen. Of je nu aan het nieuwe materiaal wil proeven, lekker met je maten herintreden of volle bak speedvaren... Alles kan en is mogelijk. Ben je erbij zaterdag???

 

WINDSURFTESTDAG vanaf 11.00 uur

Uiteraard met medewerking van onze merken JP, Neil Pryde, Fanatic, Loftsails, North Sails, Tabou, GA Sails, Severne en Starboard. Gratis alle hagelnieuwe modellen uittesten. Meenemen LEGITIMATIEBEWIJS !!!!

 

HERINTREDERSDAG

Lang niet gevaren? Maar het kriebelt weer? Bel AL je oude surfmaatjes op en spreek af om a.s. zaterdag naar Oostvoorne te komen! Vanaf 13.00 uur geeft Jasper van de Go Surf windsurfschool speciale clinics voor herintreders op alle niveau's!!! Wij weten zeker....YOU STILL CAN!

Wij willen graag toffe foto's van oudMe wetsuits en trapezes op het water!!!!!! Dus pak je oude gear en kom langs!

Wij maken de foto's en geven leuke prijzen weg voor de meest old skool stuff!

 

SPEED CLINICS

Vanaf 11.00 uur geven een aantal van onze teamriders laagdrempelige clinics. Het doel is om met wat tips van de mannen je snelheid aanzienlijk te verhogen! Vaartechnische tips en natuurlijk optuigtips, gewoon op je oude  materiaal.


Voor meer info zie FB Eurofun

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.