Over iets meer dan een week vindt de Real Trip Beach to Beach weer plaats in Makkum! Met dezelfde opzet als vorig jaar gaan 19 en 20 september ruim 165 man van start aan de Long Distance wedstrijd. Voor de jeugd zal er wederom een aparte klasse worden gemaakt, met een eigen wedstrijdleiding en een eigen wedstrijdbaan. Naast het windsurfen zal ook weer een SUP wedstrijd plaatsvinden met een mooi en afwisselend parcours.

Naast de wedstrijd is er ook een tal van merken aanwezig met het nieuwste 2016 materiaal: Mistral, JP/NP, KA/Tribal, Angulo/GUN, Fanatic/North, LoftSails, Starboard/Severne, Point-7, RRD/Simmer

Een mooie gelegenheid om het nieuwste materiaal te bekijken en trim-tips te krijgen van de aanwezige team-riders. Naast alle Nederlanders zullen er ook deelnemers zijn van internationale afkomst! Een kleine hint: er zitten 2 wereldkampioenen bij!

1 dag voor het evenement houdt Jordy Vonk nog een clinic voor iedereen die nog even de puntjes op de i wil zetten. De laatste tips en tricks of je spullen nog even laten tunen, dit is je kans! Meer informatie is te vinden op de flyer hieronder, meldt je aan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . En niet te vergeten: vrijdagavond is de officiële Real Trip pre-party in de Beaufort, dus tot vrijdag 18 september !

RealTripJordy2

Jordy Vonk: www.facebook.com/jordy.vonk.69

Event info: www.facebook.com/TheRealTrip

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.